Predstavitev podjetja

Uvajamo nove tehnologije in pomagamo podjetjem pri uspešni implementaciji. Naša storitev ne zajema samo dobave in implementacije informacijskih sistemov, temveč tudi svetovanje in sodelovanje pri iskanju poslovne vrednosti projektov. Naš cilj je, da podjetjem izvajamo pilotske in “proof of concept” projekte, da lahko predhodno ocenijo učinke novih tehnologij. Po implementaciji nudimo tudi dežurno tehnično podporo uporabnikom, da lahko nemoteno nadaljujejo s poslovanjem. Naša storitev se ne konča tukaj – izobražujemo tudi uporabnike, da lahko kar najbolje izkoristijo novo tehnologijo in izboljšajo svoje poslovanje.

500+
Podjetji
Uporablja storitve podjetja Audax
+
Pomagamo vam doseči cilje

Če želite svoje podjetje uspešno razvijati in rasti, potrebujete strategijo. Toda strategija sama po sebi ni dovolj. Pri tem vam lahko pomagamo mi. Z našimi projekti, ki so v skladu s strategijo vašega podjetja, lahko namreč dosežete svoje cilje. Želite skrajšati čas razvoja novih izdelkov? Imamo rešitve. Bi radi uporabili obogateno resničnost za pospeševanje prodaje ali prenos znanja? Tudi to lahko dosežemo. Uvedba preventivnega vzdrževanja, analitike in avtomatskega odločanja na osnovi umetne inteligence ali načrtovanje ter optimiziranje proizvodnih zmogljivosti so le nekateri od ostalih ciljev, ki jih lahko dosežemo skupaj. Z našo pomočjo lahko vaše podjetje izstopa in doseže želene rezultate.

* Podjetje trenutno še nima vpisanega mnenja *

Obvestila

Zaposlitve podjetja

Podjetje trenutno nima zaposlitvenih oglasov

Članki podjetja

Podjetje trenutno nima objavljenih člankov.

Vizitka podjetja

6 Pivovarniška ulicagfsgfs
https://www.audax.si/
info@audax.si
Zastopnik: Hrovatič Andrej, direktor
S prijavo na naše novice poskrbiš, da boš na tekočem z našimi dogodki in tečaji. Ne skrbi, maili prihajajo enkrat mesečno in so polni zanimivosti iz inženirskega sveta.
© 2023 Inženir.si. All right reserved.
Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.