Tečaji CAD 3D modeliranja

Odkrijte osupljive možnosti najbolj uporabljenega 3D modelirnega programa v slovenski industriji, ter osvojite vsa ključna znanja in spremenite svojo kreativnost v resničnost!

Po koncu opravljenega tečaja udeleženci prejmete še potrdilo o znanju programske opreme Creo Parametric…

Saj se boste skozi tečaj naučili uporabljati vsa osnovna orodja, izdelavo 3D modelov, skiciranje, modeliranje posameznih komponent, sestavljanje in upravljanje sestavov, ter izdelavo tehnične dokumentacije na podlagi narisanega 3D modela.

Preverite razpisane termine navtičnih tečajev

Najpogosteje uporabljen program v industriji

Creo Parametric je najbolj uporabljen 3D modelirnik v slovenski industriji!

Intenzivni 12-urni izobraževalni program

Tečaj v 12 urah obravnava vse ključne funkcije za samostojno delo v prihodnosti.

Lastno učno gradivo

Tečaj poteka z lastnim učnim gradivom in podrobno prikazanimi postopki dela.

Potrdilo o opravljenem tečaju

Vsi udeleženci prejmejo uradno potrdilo o pridobljenem znanju.

Tečaj 3D CAD modeliranja v Creo Parametric

Predstavitev tečaja Creo Parametric

Osnovni CAD tečaj v programskem okolju Creo Parametric 7.0 je namenjen vsem, ki se s področjem 3D modeliranja srečujejo prvič.

Vsebina tečaja zajema izdelavo in urejanje enostavnih modelov, sestavov in risb tehnične dokumentacije. V kolikor pa že imate osnovne izkušnje s 3D modeliranjem s katerokoli drugo CAD programsko opremo, je Osnovni CAD tečaj odlična priložnost, da razširite svoje znanje in osvojite tudi Creo Parametric 7.0.

Program tečaja

Tečaj 3D modeliranja v Creo Parametric je razdeljen na štiri dni predavanj kjer se obravnavajo osnove programske opreme Creo, osnovne funkcije 3D modeliranja, sestavi ter modeliranje 3D sestavov in risanje tehnične dokumentacije izdelka.

1. DAN - Uvod v Creo Parametric

Prvi dan tečaja se obravnava temeljne koncepte 3D modeliranja ter Creo Parametric kot programsko okolje. Naprej se predstavi funkcionalnosti skicirke, njenih značilk ter funkciji Extrude in Revolve s katerima so prikazani načini uporabe na enostavnih prizmatičnih modelih.

2. DAN - Značilke za dopolnjene oblike

Drugi dan tečaja se nadaljuje z uporabo značilk za dopolnjene oblike Chamfer, Round, Shell, Profile Rib, Draft, Hole, Mirror, Pattern Dimension. Dodatno se obravnava tudi krivuljni izvlek z uporabo značilke Swept Blend.

3. DAN - Uvod v sestave

Tretji dan tečaja se obravnava sestave večjih 3D kosov. Predstavi se razliko med kosom in sestavom, razloži tehnike sestavljanja od spodaj navzgor in obratno, uvoz modelov v sestav ter uporabo relacij. Prikaže se urejanje pogledov sestava (eksplozijsko stanje, izdelava novega pogleda). Dan se zaključi s samostojnim delom izdelave modela sestava na podlagi delavniške in sestavne risbe izdelka.

4. DAN - Tehnična dokumentacija

Zadnji, četrti dan tečaja se obravnava splošna pravila in teorijo pri izdelavi tehnične dokumentacije ter predstavi postopek izdelave dokumentacije v Creo Parametric. Prikaže se funkcije pretvorbe 3D modela v 2D risbo, kako pravilno izbrati velikost risbe, merila in pogledov na risbi.

Vsak udeleženec je ob koncu tečaja tudi sposoben v celoti izdelati sestavno in delavniško risbo za preproste modele.

Pogosta vprašanja

Pripravili smo odgovore na najbolj pogosta vprašanja, ki se pojavijo v našem nabiralniku. V kolikor odgovora ne najdete vas vljudno vabimo, da nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca.

Inštruktor

mag. Inž. str. Matevž Okršlar

Razpisani termini

19.9. - 28.9. 2023
17.00 do 18.30 ure,
študentski kampus v Ljubljani
28. februar in 1. marec 2023
17.00 do 18.30 ure,
študentski kampus v Ljubljani
28. februar in 1. marec 2023
17.00 do 18.30 ure,
študentski kampus v Ljubljani

Cena

VČ redno

€120

VČ študent

€60

VHF

€?

VHF študent

€60

Člani skupnosti imajo 5% fiksni popust ob prijavi.

Pripelji prijatelja

Povabi in vpiši ime prijatelja. Če obadva zapišeta en drugega, se vklopi akcija za dodatnih 15% popusta.

“Zahtevnost je primerna za začetnike in verjetno enostavno za nekoga, ki že modelira drugje.”

Urban

“Tečaj je bil izpeljan izjemno profesionalno in užival sem do zadnje minute. Kljub temu, da nisem občutil težavnosti zaradi predznanja uporabe SolidWorks in NX, si je predavatelj vsakič, ko sem naletel na izziv, brez težav vzel čas, da me ponovno popelje skozi postopek.”

Matej

“Program mi je bil zelo všeč, saj je nadgradil moje znanje in razširil moj pogled na panogo CNC obdelovanja materialov, za katerega sem prepričan, da mi bo prišel prav v prihodnosti.”

Marko

“Imela sem že kar nekaj predznanja Creo-ta, zato sem lahko hitro sledila in odnesla še tiste finese, ki jih sama ne bi odkrila.”

Tjaša

Prijava

Na spodnji povezavi izpolnite svoje podatke in zagotovite svoje mesto.

Prihajajoči dogodki

Najnovejši projekti za zagotavljanje znanja in doživetij

Tečaj navtike

Študentski kampus
- 16/07/2023
70
65

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam vel dictum velit. Sed finibus sed arcu fringilla accumsan. Aenean quis lorem pharetra,...

Tečaj Photoshop

Študentski kampus
- 21/07/2023
35
25

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam vel dictum velit. Sed finibus sed arcu fringilla accumsan. Aenean quis lorem pharetra,...

Cam osnovni tečaj

Online
- 23/07/2023
290
150

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam vel dictum velit. Sed finibus sed arcu fringilla accumsan. Aenean quis lorem pharetra,...

S prijavo na naše novice poskrbiš, da boš na tekočem z našimi dogodki in tečaji. Ne skrbi, maili prihajajo enkrat mesečno in so polni zanimivosti iz inženirskega sveta.
© 2023 Inženir.si. All right reserved.
Privacy policy | Terms of service
Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

Prijava na tečaj

Prijava - Tečaj C++

Za zagotovitev, da boste prejeli potrdilo o uspešno opravljenem tečaju, je pomembno, da nam posredujete točne in popolne podatke.

Status
Rezervirajte svoj termin za udeležbo
Srečanje poteka štirikrat, in sicer ob torkih in četrtkih, med 17.00 in 18.30. Lokacija: Študentski Kampus, Pivovarniška ulica 6.
Načina plačila

Plačilo s kartico

Prijava na tečaj

Prijava na delovno mesto

Maximum file size: 134.22MB