Tukaj pride zahvalno sporočilo. Spodaj napisan tekst je AI napisan. Javite feedback.

Z velikim veseljem vas obveščamo, da je vaša prijava na tečaj C++ uspešno prejeta. Z vami delimo navdušenje in pričakovanje, saj ste na pragu pridobivanja pomembnih veščin, ki vam bodo odprle vrata v svet programiranja.

Kaj lahko pričakujete naprej?

  • Pred začetkom tečaja: Kmalu boste prejeli e-pošto z vsemi potrebnimi informacijami, vključno z urnikom tečaja, dostopom do učnih materialov in navodili za dostop do našega spletnega učnega okolja.
  • Med tečajem: Naši izkušeni mentorji vas bodo vodili skozi vsak vidik C++ programiranja, od osnov do naprednih tehnik. Pripravite se na interaktivne seanse, praktične naloge in podporno skupnost, ki bo skupaj z vami rastla in se učila.
  • Po tečaju: Naša podpora se ne konča z zadnjim predavanjem. Postali boste del naše skupnosti, kjer boste imeli priložnost nadaljevati z učenjem, deliti izkušnje in mrežiti s sošolci in mentorji.

Vaša pot do uspeha se začenja tukaj. Veselimo se, da vas bomo spremljali na tej izjemni izobraževalni poti. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete dodatne informacije, nas ne oklevajte kontaktirati.

S prijavo na naše novice poskrbiš, da boš na tekočem z našimi dogodki in tečaji. Ne skrbi, maili prihajajo enkrat mesečno in so polni zanimivosti iz inženirskega sveta.
© 2023 Inženir.si. All right reserved.
Privacy policy | Terms of service
Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

Prijava na tečaj

Prijava - Tečaj C++

Za zagotovitev, da boste prejeli potrdilo o uspešno opravljenem tečaju, je pomembno, da nam posredujete točne in popolne podatke.

Status
Rezervirajte svoj termin za udeležbo
Srečanje poteka štirikrat, in sicer ob torkih in četrtkih, med 17.00 in 18.30. Lokacija: Študentski Kampus, Pivovarniška ulica 6.
Načina plačila

Plačilo s kartico

Prijava na tečaj

Prijava na delovno mesto

Maximum file size: 134.22MB